Vannitoapuhastaja FlexiPad Leifheit

11,90

tk.

Tootekood: T2010844 Kategooria:

Saadavus: 1 laos

Lisa soovinimekirja

Kirjeldus

Vars müügil eraldi.

Plaadi- ja vannipuhasti Flexi Pad teeb vannitoa ja duširuumi puhastamise nii lihtsaks nagu see pole kunagi varem olnud. Tänu oma tohutule paindlikkusele ja laiaulatuslikule valikule pühib Flexi Pad igas nurgas – ilma valutava seljaga vanni või duši alla kummardumata. Ümmarguse vahega Flexi Padi pühkimispind sobib täpselt kinnituste kujuga ja eemaldab ebameeldiva mustuse servad vaid väiksema pühkimisega. 360° pöörlev liigend muudab selle äärmiselt manööverdatavaks. See haldab hõlpsasti vannikõveraid ja kinnitusi ning pühib põhjalikult iga nurga. Pärast niisket puhastamist saab Flexi Padi ümber pöörata. Plaadid on poleeritud, kuni need koos väljatõmbeservaga läikivad. Plaadi- ja vannipuhasti Flexi Pad kate on valmistatud Leifheiti mikrofiibrist Duo. Mitmed veidi välja paistvad peened harjased ulatuvad isegi madalamate vahedeni ja eemaldavad pingutuseta isegi püsiva mustuse nagu katlakivi ja seebijäägid.
Pühkimise laius on 20 cm.
Väljatõmbevelg ja ümmargune vahe kinnitusdetailide jaoks
360° pöörlev liigend raskesti ligipääsetavate kohtade puhastamiseks
– Pühkimislaius: 20 cm

Tasumine

Kauba eest tasumine toimub arve alusel. Arve väljastatakse 1 tööpäeva jooksul peale tellimuse esitamist. Arvet ei väljastata automaatselt. Enne arve väljastamist kontrollitakse kauba olemasolu, kuna tegemist kaupluses müügil oleva kaubaga.

Transport

Tulen ise järgi

Tulen ise Vabaduse Poodi tellimusele järgi. Kauplus asub aadressil: Vabaduse 6 (sanitaartehnika) ja Vabaduse 8 (elektrikaubad) Kärdlas Hiiumaal. Avatud E-R 8.00-18.00 ja L 10.00-14.00..

Pakiautomaat

Kauba kohaletoimetamine Omniva pakiautomaati. Pakiautomaati mahuvad saadetised, mille mõõtmed koos pakendiga on maksimaalselt 39 x 38 x 64 cm ja kaalult kuni 30 kg. Kui toode ei mahu pakiautomaati, võetakse kliendiga ühendust, et leppida kokku, kuidas kaup kliendini toimetada. Kaup postitatakse peale makse teostamist.

Tarne pakiautomaati 4,50€

Kulleriga Hiiumaal ja mujal Eestis

Suuremõõtelise kauba puhul võetakse kliendiga ühendust ja lepitakse kokku, kuidas kaup kliendini toimetada. Hiiumaa piires kasutame kohaliku transporti, mujale Eestisse toob kauba kohale Omniva kuller. Kauba kannet tuppa või korteriukseni teenus ei sisalda.

Tarne maksumus kokkuleppel
Shopping Cart
Scroll to Top